Creveti pane

de Criss in Fructe de mare, 7 Noi 2019 | 5880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente: 
  • o tava (225 g) creveti decorticati 
  • 1 ou 
  • 2 linguri faina 
  • 3 linguri pesmet 
  • sare 
  • piper 
  • 1 catel de usturoi 
  • 1 lingura suc de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti pane:

Crevetii i-am curatat si am scos si ultimul inel si codita. Am scos si vena. (Acest procedeu e obligatoriu!) Se despica putin, cu un cutit subtire si ascutit "burta" crevetilor si se scoate vena acea neagra. I-am spalat si i-am pus pe hartie absorbanta. Sucul de lamaie l-am amestecat cu usturoiul zdrobit, sarea si piperul si l-am pus peste creveti. Am amestecat usor si i-am lasat cam 10-15 minute. Apoi i-am dat prin faina, ou batut si pesmet si i-am prajit in baie de ulei. I-am scos pe hartie absorbanta si i-am servit cu un sos picant. Am amestecat putin Sos de rosii cu ardei cu putina pasta harissa (tot de la Lidl) si a rezultat un sos picant perfect langa creveti.  Cam asta e tot. Rapid si delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

09.11.2019, 20:25

Vreau si eu sa pregatesc creveti saptamana viitoare, pentru prima data!

dantes 1

15.11.2019, 10:01

Buni!

Criss 1

18.11.2019, 09:20

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Creveti cu paste, in sos de rosii